Website login/redirects issue
Results 1 to 11 of 11

Thread: Website login/redirects issue

\r\n\r\n
\r\n
\r\n \r\n
\r\n \r\n
\r\n SuperMotivated\r\n \r\n
\r\n SuperMotivated is offline\r\n\r\n \r\n \r\n Supermoto User\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n
\r\n \r\n
\r\n
\r\n
Join Date
Sep 2016
\r\n \r\n \r\n
Posts
44
\r\n \r\n
\r\n \r\n \r\n
\r\n \r\n
\r\n
\r\n\r\n
\r\n \r\n
\r\n \r\n

\r\n Default Website login/redirects issue\r\n

\r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n Wanted to bring this to your attention. When I registered everything was fine. Out of nowhere one day it started trying to redirect me to Facebook. It would go back and forth then fail due to too many redirect attempts. This happened on my tablet and iPhone. Didn\'t matter if I was linking in from a google search or typed directly the URL. I have my username and password stay logged in box checked and I didn\'t sign in through Facebook. Now the only way I can access the site is through Tapatalk. I\'m hoping letting you know about this maybe there\'s a lot of others who don\'t know about the app and simply gave up on the site. It\'s inaccessible from my iPhone 6 + or new iPad .
\n
\n
\nSent from my iPhone using Tapatalk\r\n
\r\n
\r\n\r\n \r\n\r\n\r\n
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n Reply With Quote Reply With Quote \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n'; pd[2050938] = '\r\n
  • \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n #2\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n\r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n SuperMotivated\r\n \r\n
    \r\n SuperMotivated is offline\r\n\r\n \r\n \r\n Supermoto User\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    Join Date
    Sep 2016
    \r\n \r\n \r\n
    Posts
    44
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n\r\n
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n

    \r\n Default \r\n

    \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n Screenshot from just now
    \n
    \n
    \nSent from my iPhone using Tapatalk\r\n
    \r\n
    \r\n\r\n \r\n\r\n\r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n Reply With Quote Reply With Quote \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
  • \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n'; pd[2051042] = '\r\n
  • \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n #3\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n\r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n SYSTEM\r\n \r\n
    \r\n SYSTEM is offline\r\n\r\n \r\n \r\n Administrator\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    Join Date
    Aug 2004
    \r\n \r\n \r\n
    Posts
    53
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n\r\n
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n

    \r\n Default \r\n

    \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n Couldn\'t recreate using my iphone 5. Can you try clearing out your cookies and try again?
    \r\n
    \r\nKevin\r\n
    \r\n
    \r\n\r\n \r\n\r\n\r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n Reply With Quote Reply With Quote \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
  • \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n'; pd[2051074] = '\r\n
  • \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n #4\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n\r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n SuperMotivated\r\n \r\n
    \r\n SuperMotivated is offline\r\n\r\n \r\n \r\n Supermoto User\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    Join Date
    Sep 2016
    \r\n \r\n \r\n
    Posts
    44
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n\r\n
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n

    \r\n Default \r\n

    \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n Yes, so if I go into settings in the iPhone and hit "clear history and website data" it will work for some time, I only know because I tried this roughly 5 times. When I clear the iPhone cache it works just fine but usually around the 7-10 page load it comes back! It seems like the site is trying to log me into Facebook. I even went Facebook and disabled website login with no change
    \n
    \n
    \nSent from my iPhone using Tapatalk\r\n
    \r\n
    \r\n\r\n \r\n\r\n\r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n Reply With Quote Reply With Quote \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
  • \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n'; pd[2052130] = '\r\n
  • \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n #5\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n\r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n SumoJohn\r\n \r\n
    \r\n SumoJohn is offline\r\n\r\n \r\n \r\n Supermoto User\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    Join Date
    Oct 2016
    \r\n
    Location
    Toronto, Canada.
    \r\n \r\n
    Posts
    3
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n\r\n
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n

    \r\n Default \r\n

    \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n I\'ve had the exact same problem for a while, and I chose to ignore the website pretty much.
    \r\nIt will work for a while if you clear the cookies (that\'s how I created this account but took me like 30min to do it). There\'s definitely an issue with Facebook and this website, unfortunately I\'m gonna keep avoiding the website until it get\'s fixed because its really a pain in the a**.\r\n
    \r\n
    \r\n\r\n \r\n\r\n\r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n Reply With Quote Reply With Quote \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
  • \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n'; pd[2052682] = '\r\n
  • \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n #6\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n\r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n SYSTEM\r\n \r\n
    \r\n SYSTEM is offline\r\n\r\n \r\n \r\n Administrator\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    Join Date
    Aug 2004
    \r\n \r\n \r\n
    Posts
    53
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n\r\n
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n

    \r\n Default \r\n

    \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n When you get these redirect pop-ups, are you using the mobile or desktop version of the site?
    \r\n
    \r\nKevin\r\n
    \r\n
    \r\n\r\n \r\n\r\n\r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n Reply With Quote Reply With Quote \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
  • \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n'; pd[2052738] = '\r\n
  • \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n #7\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n\r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n SumoJohn\r\n \r\n
    \r\n SumoJohn is offline\r\n\r\n \r\n \r\n Supermoto User\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    Join Date
    Oct 2016
    \r\n
    Location
    Toronto, Canada.
    \r\n \r\n
    Posts
    3
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n\r\n
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n

    \r\n Default \r\n

    \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n Quote Originally Posted by SYSTEM\r\n View Post\r\n
    \r\n
    When you get these redirect pop-ups, are you using the mobile or desktop version of the site?
    \r\n
    \r\nKevin
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    They are not pop-ups, the website won\'t even load. Using desktop version so far.\r\n
    \r\n
    \r\n\r\n \r\n\r\n\r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    2013 Honda CRF250L SM -SOLD
    \r\n2008 KTM 690 SMC - Current beast
    \r\n2006 DRZ400S SM -SOLD
    \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n Reply With Quote Reply With Quote \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
  • \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n'; // next/previous post info pn[2050930] = "2052866,2050938"; pn[0] = ",2050930"; pn[2050938] = "2050930,2051042"; pn[2051042] = "2050938,2051074"; pn[2051074] = "2051042,2052130"; pn[2052130] = "2051074,2052682"; pn[2052682] = "2052130,2052738"; pn[2052738] = "2052682,2052866"; pn[2052866] = "2052738,2050930"; // cached usernames pu[0] = guestphrase; pu[179722] = "SuperMotivated"; pu[5] = "SYSTEM"; pu[181850] = "SumoJohn"; pu[181714] = "greytarzan"; pu[29924] = "jrknecht"; // -->

    Threaded View

    1. #1
      Join Date
      Sep 2016
      Posts
      44

      Default Website login/redirects issue

      Wanted to bring this to your attention. When I registered everything was fine. Out of nowhere one day it started trying to redirect me to Facebook. It would go back and forth then fail due to too many redirect attempts. This happened on my tablet and iPhone. Didn't matter if I was linking in from a google search or typed directly the URL. I have my username and password stay logged in box checked and I didn't sign in through Facebook. Now the only way I can access the site is through Tapatalk. I'm hoping letting you know about this maybe there's a lot of others who don't know about the app and simply gave up on the site. It's inaccessible from my iPhone 6 + or new iPad .


      Sent from my iPhone using Tapatalk

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •